PeBeCom har blitt
autorisert distributør for
SNOM Technology.

PRESSEMELDING - Oslo 20 november 2019


PeBeCom AS blir autorisert distributør for SNOM Technology.

Les artikkelen i Computerworld her.


PeBeCom utvider sin portefølje med å ta over agenturet for SNOM Technology sine produkter i Norge, avtalen trer i kraft 20 November 2019.
SNOM Technology GmbH er et tysk selskap som produserer IP og DECT-Telefoner, hovedsakelig basert på SIP standarden. SNOMs produkter er rettet mot små til mellomstore bedrifter, hjemmekontorer og internettleverandører/service providere.

Vi ser en økende etterspørsel etter apparater som både støtter og er godt integrert med store skybaserte samhandlings- og telefoniløsninger som 3CX, ICE, Telenor, Phonero, Broadsoft, IpNordic med flere, sier Geir Kalleberg CCO i PeBeCom AS.

Vi har dessverre ikke hatt apparater som støtter alle disse plattformene og med SNOM på laget ser vi nå muligheter for å ytterligere styrke vår posisjon i det norske markedet for SIP apparater.

Både systemintegratorer, tradisjonelle Telekom leverandører og ikke minst service providere ser vi som potensielle partnere for dette sier Kalleberg. SNOM har en enorm bredde i sitt sortiment, både innen funksjonalitet, pris, type apparat som DECT, SIP Telefoner, hvite & sorte, noe vi har fått flere henvendelser på. Vi er jo en verdiøkende distributør så vi bistår med oppsett av apparater mot operatørene, auto konfigurasjon av løsningene og bistå partnere på support. Så det er en helhetlig løsning vi kan levere og ser markedet etterspør sier Kalleberg. SNOM har også ett eget treningsakademi for trening av partnere globalt og tilrettelagt e-læring for effektiv opplæring for de som ønsker dette.

SNOM har også ett partnerprogram, som tilbyr bedre betingelser og kick back på det man tar ut av løsninger, noe som vil være en viktig mulighet for de partnerne som ønsker å ha ett ekstra fokus på SNOM sine løsninger.


PeBeCom er en ledende distributør for lyd og møteromsløsninger til bedriftsmarkedet, med mer enn 300 forhandlere og representerer brand som Sennheiser, Konftel, Honeywell Home, Gigaset og Mitel i Norge.


Ønskes ytterligere informasjon kan man ta kontakt med:

PeBecom AS,
www.pebecom.no
Geir Kalleberg, CCO
Mobil: 41245929 eller geir@pebecom.no


Snom Technology Gmbh, Berlin, Tyskland
Celia Luque, KAM Benelux & Nordics
Mobil: +49 1621303758 eller celia.luque@snom.com


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.