PeBeCom har blitt
autorisert distributør for
SNOM Technology.

13807

Snom IP DECT M90 Antibakteriell håndset

Varenr: 00004425
eks mva
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Snom M90 Antibakteriell DECT-håndsett

M90 DECT-håndsettet er spesialdesignet for bruk på sykehus og hjem, og der renslighet og hygiene spiller en viktig rolle.

For å garantere dette har M90 et spesielt antibakterielt hus/belegg som også er testet i henhold til JIS-Z2801. Dette gjør enheten ikke bare lett å rengjøre, men gir heller ingen avlsmiljø for bakterier og virus.

I tillegg til det spesielle belegget er telefonen også IP-65-sertifisert og beskyttet, noe som gjør den sprut- og støvbestandig, og faller fra opptil 2 meter vil ikke skade håndsettet. Denne lette (130g) og brukervennlige enheten blir den ideelle følgesvennen i et travelt medisinsk miljø. Med opptil 12 timers taletid kan Snom M90 også brukes hele dagen uten avbrudd.

M90 setter også nye standarder når det gjelder tilkobling takket være de integrerte Bluetooth- og BLE-taggene. Ikke bare kan alle moderne hodetelefoner kobles til telefonen, men Snom Bluetooth Beacons åpner også helt nye applikasjonsmuligheter. Fra sporing av levende enheter til alarmbeskyttelse.

Denne moderne DECT-telefonen er også toppmoderne takket være den høyoppløselige LED-fargeskjermen, integrert Bluetooth, beste HD-lyd- og vibrasjonsalarm. I tillegg er det et oppladbart batteri med høy ytelse som gir opptil 12 timers taletid.

Snom M90 er svært spesialisert og, takket være sine hvite, antibakterielle egenskaper, gjør  den en fin figur spesielt i helsesektoren.

I lys av nylige hendelser (Covid) og for avklaring: Snom M90 er utstyrt med et sømløst antibakterielt belegg. Antibakteriell betyr at noen, men ikke alle, bakterier forhindres fra å overleve på overflaten av enheten. Dvs., et antibakterielt belegg forhindrer ikke virus.

Men takket være overflaten kan M90 også rengjøres i fuktige omgivelser, det vil si med desinfeksjonsmidler som inneholder alkohol (etanol). Dette gir også beskyttelse mot virus, men ikke mot alle. Når det gjelder nye typer virus som COVID-2019 ("Corona"), har WHO ennå ikke klart å spesifisere hvilke desinfeksjonsmidler som virkelig hjelper, så inntil denne informasjonen er tilgjengelig, er det ingen garanti for at COVID-2019 kan fjernes.

Teknisk info


Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.