ADAPT 400-serien – nytt nakkebøyle-hodesett med ørepropper,
overlegen lyd noe som er bra for bedrifter og bra for hørselen din


Utviklingen av ADAPT 400-serien fullfører ADAPT Line-serien
med det første hodesettet med ørepropper noensinne, fra EPOS.
Men hva gjør ADAPT 400-serien unik, og hvorfor er det så viktig å
velge de riktige øreproppene for tydelig kommunikasjon og god lyd?

Et allsidig, diskret arbeidsverktøy

For dagens allsidige fagfolk er det sjelden å finne slik profesjonell lyd- og samtalekvalitet kombinert med et diskret, lett nakkebøyledesign. Inntil nå, med ADAPT 400-serien har vi prioritert overlegen lyd med bekvemmelighet og bærbarhet. Du kan bruke nakkebåndet hele dagen uten å merke at det er der, plugging i en eller begge øreproppene mens du er i samtaler, og ta dem av når dem ikke er i bruk. Ved inkommende samtaler, vibrerer nakkebåndet diskret, noe som betyr at du aldri vil gå glipp av det. ADAPT 400-serien har to varianter:

__

ADAPT 460

For allsidige, profesjonelle

UC Optimalisert, Bluetooth®, hodesett med nakkebøyle, ørepropper og BTD 800 USB-dongle samt bæreveske. Perfekt for fleksible on-the-go-brukere som trenger å samarbeide med kolleger og forretningspartnere på en rekke steder.


ADAPT 460T

For bedriftsdistribusjon sertifisert for Microsoft Teams

Sertifisert for Microsoft Teams med en dedikert Microsoft Teams-knapp for å starte programmet via en BTD 800 USB-dongle. 460T er en flott løsning for bedrifter som bruker Microsoft Teams.

__

Avansert ANC-system med fire mikrofoner

En annen viktig funksjon i dette nakkebåndhodesettet er det avanserte ANC-systemet. Ingeniørene ved EPOS har klart å pakke et hybrid ANC-system inn i headsettet med fire mikrofoner, noe som betyr at allsidige fagfolk kan opprettholde konsentrasjonen, selv om de er ute i stadig skiftende lydmiljøer.

__

Stemmeklarhet og minimalistisk design

Hvis du ikke er fremmed for on-the-go-forretningssamtaler, garanterer ADAPT 400-serien god og klar lyd uansett hvor du arbeider, med en UC Optimized og Microsoft Team sertifisert-løsning innkapslet i et estetisk minimalistisk design. Det er også mulighet til å holde kontakten med to aktivt Bluetooth®-enheter (med opptil åtte enheter i paringslisten), så det er ikke noe problem å bytte mellom mobil og PC. Og med et batteri med opptil 14 timers taletid, kan dette lett bli din konstante arbeidsfølger både på kontoret og ute i felten, spesielt når ADAPT 460 har god komfort og passform.

__

ADAPT 400 oversikt

 • Øk produktiviteten med ANC
 • Klare forretningssamtaler med en UC Optimized/MS Teams-sertifisert løsning
 • Gled deg over overlegen lettvektskomfort og passform
 • Flerpunktstilkobling – to aktivt parede Bluetooth®-enheter
 • Snakk hele dagen – 14 timer batterilevetid

__

Hva gjør de riktige øreproppene så viktige?

Nå kommer vi til de viktige øreproppene, som igjen setter ADAPT 400-serien et skritt over andre Bluetooth®, headset med nakkebånd. Når du pakker ut hodesettet, ser du et utvalg av fire silikonørepropper i forskjellige størrelser. Det er avgjørende å bruke litt tid på å prøve dem alle ut og finne de som passer deg best, og her er hvorfor:

 • Sikring av hørselen – dårlig passform gir null støyisolering fra miljølyd som tvinger brukerne til å skru opp volumet, noe som over lengre perioder skader hørselen.
 • Lydkvalitet – passformen forbedrer anrops- og lydklarheten og gjør ANC mer effektiv ettersom lydbølgene rettes inn i ørene uten da uten lyd "lekkasjer" eller "smutthull".
 • Personlig passform – ukjent for de fleste, asymmetriske ørekanaler er faktisk ganske vanlige, noe som betyr at du kanskje må bruke forskjellige størrelser for hvert øre.
 • Komfortabel bruk – riktig størrelse påvirker brukerens komfort. Hvis du er en travel persjon vil valg av komfortable ørepropper være avgjørende for din generelle produktivitet på jobben.

__

Ørepropper er veien videre

Hodetelefoner med stive, støpte ørepropper i plast er en standardstørrelse, noe som gir individuelle brukere null fleksibilitet for en bedre passform. I beste fall sitter de ved siden av øregangen og aldri helt inne i den. Med så mye lydlekkasje er fristelsen til å skru opp volumet av samtalen uimotståelig. Dilemmaet poåvirker spesielt allsidige on-the-go fagfolk som beveger seg gjennom ulike lydmiljøer hele tiden. Å skru opp volumet kan forbedre forståelsen av den ene spesielle forretningssamtalen, men i det lange løp kan skade hørselen din.

Silikon er et fleksibelt materiale med mye elastisitet, det betyr mindre sannsynlig for å forårsake irritasjon av sensitiv hud. Silikon er også vaskbart og bidrar derfor til å opprettholde et hygienisk headset over akustisk skum som er vanskeligere å rengjøre.

__

Finne riktig silikonpropp

ADAPT 400-serien leveres med fire forskjellige ørepropper størrelser (XS, S, M, L). Disse har blitt utviklet basert på omfattende forskning på de vanligste størrelsene og deretter prøvd og testet på ekte brukere. Det betyr at en eller flere av disse øreproppene skal gi deg en tettsittende komfortabel passform for lyden av best kvalitet og beskytte ørene dine i samme prosess. Hvis du vil skifte øreproppene, vrenger du dem av og setter på ny ønsket propp og så er den klar til bruk.


Tre trinn til øretipp-komfort

 • Prøv adapt 400-seriens hodesett med de første øreproppene og test lyden
 • Bytt øreproppene med en annen størrelse og test lyden igjen
 • Prøv alle øreproppene til du finner de mest komfortable

Hvis et minimalistisk hodesett med profesjonell lyd er det du krever, da skal du bruke ADAPT 400-serien. Dette er et meget godt hodesett, stilig som det er funksjonelt for allsidige fagfolk. Som den første EPOS UC Optimized, in-ear, neckband headset, ser det ut til å være et populært valg blant de som krevende subtile stil og utmerket lyd. For mer informasjon om ADAPT 400-serien kan du lære mer her

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.